فرایندهای درخواست ویزا بطور مداوم مورد بررسی، تغییر و ویرایش قرار دارند. بنابراین رعایت آخرین…
آشنایی با کشور فرانسه
فرانسه کشور بسیار زیباییه که در جنوب غربی اروپا قرار گرفته، میشه گفت که فرانسه با مساحتی حدود ۶۴۳ کیلومتر مربع، بزرگ ترین کشور اروپای غربی و اتحادیه اروپا و همچنین سومین کشور بزرگ قاره اروپا محسوب می شه. فرانسه تقریبا ۶۹ میلیون نفر جمعیت داره و دومین کشور پر جمعیت اتحادیه اروپاست. مردم این کشور اغلب به زبان فرانسوی که زبان رسمی جمهوری فرانسه است، صحبت میکنند. بد نیست بدونید که اغلب مردم فرانسه مسیحی کاتولیک هستند، یعنی حدود ۸۸ درصد کل جمعیت و بقیه مردم (حدود ۱۲ درصد) رو هم مسلمان و مسیحیان پروتستان تشکیل میدن. البته باید بدونید که حدودا ۱ درصد از قوم یهود هم توی این کشور زندگی میکنن. توی این پست میخوایم یه مقدار درباره خود کشور فرانسه و شرایط مهاجرت به فرانسه بیشتر بهتون اطلاعات بدیم.
مشخصات کشور فرانسه:
مساحت: ۶۴۰٫۴۷۹ کیلومتر مربع
جمعیت: ۷۶٫۰۲۲٫۰۰۰ نفر
پایتخت: پاریس
زبان رسمی: فرانسوی
واحد پول: یورو
آب و هوای فرانسه
کشور فرانسه از کوههای آلپ تا کرانههای دریای مدیترانه وسعت داره؛ و بهمین دلیل ۴ منطقهی آب و هوایی داره. آب و هوای کنارههای دریا، معمولا مرطوب با تابستونهای خنک، آب و هوای نیمه قارهای با زمستونهای سرد و تابستونهای گرم، آب و هوای نواحی میانی در شمال با زمستونهای سرد و تابستونهای گرم، و آب و هوای منطقه مدیترانهای با زمستونهای ملایم و تابستونهای گرم در جنوب فرانسه، ۴ منطقه آب و هوایی کشور فرانسه رو تشکیل میدن.
اکتبر با متوسط بارش ۷۱ میلیمتر جزو مرطوبترین ماههای سال این کشوره. تو مناطق جنوب فرانسه، سواحل دریای مدیترانه خشکترین آب و هوا رو داره ولی تو فصلهای بهار و پاییز میزان بارش بارون قابل توجهه. تابستونا کنارههای ساحلی دریای مدیترانه آفتابیه و معمولا نسیم خنکی از سمت دریا به ساحل جریان داره. میانگین دمای هوا در روز ۲۷ درجهست و حدود ۱۲ ساعت هوا آفتابیه. حدود سی روز تو تابستون هوا کاملا خشک و گرمه. متوسط دمای فصل زمستون تو مناطق سواحل اقیانوس اطلس ۱۱ درجهست و تابستون به ۲۷ درجه میرسه و تمام طول سال بارندگی وجود داره.
دین در فرانسه
فرانسه کشوری سکولاره، تو این کشور آزادی اندیشه از سال ۱۷۸۹ تصویب شده. حدود ۳۲ درصد از مردم کشور فرانسه خودشون رو ندانمگرا معرفی کردن و حدود ۳۲ درصد هم خداپرست هستند، ۲۷ درصد از این مردم هم با اینکه وجود خدا رو قبول دارن طرز نگاهشون به خدا فرق داره.
از سال ۱۹۰۵ آیین کاتولیک تو این کشور دیده شده و بیشتر تو جوامع روستانشین رواج داشته.
اسلام بعد از کاتولیک دومین دین مردم کشور فرانسهست. بررسیها نشون میده که حدود ۷ درصد از مردم فرانسه مسلمونن که مثل ایرانیها نماز میخونن و ماه رمضون هم روزه میگیرن. همینطور از خوردن نوشیدنیهای الکلی دوری میکنن و خوردن گوشت خوک رو حروم میدونن.
۴۸۳ هزار نفر از جمعیت کشور فرانسه یهودی هستن که تو شهرهای استراسبورگ و پاریس زندگی میکنن.
فرهنگ فرانسه
فرهنگ کشور فرانسه تو طول تاریج تغییر و تحولات زیادی داشته. مردم فرانسه، آداب، رسوم و سنتهاشون هم تحت تاثیر تاریخ تغییر کرده. قرن ۱۷ میلادی رو میشه عصر تغییرات هنری و فرهنگی، مخصوصا فرهنگ، ادب و هنرهای تزئینی تو اروپا دونست. قرن ۱۹ میلادی، هنرهایی مثل فیلم سازی، آشپزی و مد تو این کشور رواج پیدا کرد. موسیقی، علم و فناوری هم از بخشهای دیگهای از تغییرات فرهنگی و تمدن فرانسه به حساب میاد.
مساله حجاب و پوشش اسلامی تو این کشور خیلی چالشبرانگیزه. حجاب تو کشورهای اروپایی مخصوصا فرانسه تقریبا رنگ و بوی سیاسی به خودش گرفته. از سال ۲۰۰۵ طبق بخشنامهای از طرف دولت هرگونه نماد اسلامی، داشتن پوشش و حجاب کامل تو مدارس، محل کار و همینطور هرگونه بحثهای اسلامی تو جامعه ممنوعه.
تو کشور فرانسه ارزشها و احترام به بزرگتر اهمیت زیادی داره. بطور کلی خونوادهها یکی دوتا بچه دارن. فرانسویها برای دوستی و روابطشون خیلی ارزش قائلن و سعی میکنن همیشه مهربون باشن.
مردم فرانسه خیلی شیکپوش هستند و تابع مد پیش میرن و خیلی به زندگیهای پر زرق و برق علاقه دارن. این کشور مرکز صنعت مد جهانه.
آشپزی تو کشور فرانسه خیلی مهمه و هنوز هم سسهای فرانسوی تو کل جهان ارزش بالایی داره. مردم این کشور وقتی با دوستهاشون احوالپرسی میکنن عادت به روبوسی دارن، دوبار رو گونههای مخاطب. هر رستورانی رو تو این کشور انتخاب کنید میتونید مطمئن باشید که مواد اولیهش تازهست.
تشابهات فرهنگی فرانسه با ایران
تفاوت ها
- دیر رسیدن تو این کشور رفتار خیلی نامناسبیه و باعث میشه ارزش و احترامتون زیر سوال بره، یکمی دیر کردن تو ایران خیلی ناراحتکننده نیست.
- تو کشور فرانسه غذا خوردن آداب و رسوم خودش رو داره، غذا خوردن رو نباید قبل از میزبان شروع کنید و اگه بخواهید موقع سرو غذا صحبت کنید باید اجازه بگیرید. همینطور نوع پوشش برای غذا خوردن خیلی مهمه و نباید از لباسهای خیلی راحت استفاده کنید.
- مردم کشور فرانسه خیلی به رانندگی اهمیت میدن و به قوانین رانندگی احترام میذارن، این مساله تو ایران کمتر دیده میشه.
شباهتها
- مردم کشور فرانسه به مردم و کشورشون خیلی تعصب دارن و این اخلاق بین ایرانیا هم دیده میشه. تو این کشور مردم به محض برخورد با هم دست میدن و لبخند میزنن.
- عموما مردم کشور فرانسه مثل ایران بچههاشون رو از سن پایین وارد دورههای تحصیلی میکنن و شرایط تحصیل مثل ایران دستهبندی شدهست.
- تو کشور فرانسه مثل ایران آداب هدیه دادن زیاد دیده میشه و وقتی کسی به مهمانی دعوت میشه از دسته گل گرفته تا باکسهای شیرینی رو به عنوان هدیه استفاده میکنن.
نوع پوشش مردم فرانسه
اگه قصد دارید به کشور فرانسه سفر کنید باید شیکترین لباسها رو بپوشید. تو این کشور اگه ظاهر نامرتب داشته باشید یا از لباس نامتعارف استفاده کنید هیچکس واستون ارزشی قائل نمیشه. تو شرکتها و همینطور ادارات لازمه که از لباسهای رسمی مثل کت و شلوار و یا دامن و بلوزهای نیمه آزاد استفاده کنید. بهتره فرم بدنتون تو وضعیت نرمال و واقعی باشه و فرم زننده به خودتون نگیرید.
تو فصل پاییز استفاده از شالگردنهای رنگی خیلی رایجه. فصلهای سرد هم لازمه که از پارچههای شق و رق استفاده کنید و همینطور استفاده از گوشواره برای خانما خیلی رایجه.
مسلمونا و کسایی که مقید به حجاب هستند تو کشور فرانسه میتونن از لباسهای بستهتر استفاده کنن اما مرتب بودن یه بخش جدانشدنی از پوشش این کشوره و نباید نادیده گرفته بشه.
آمار و میزان رضایت از مهاجرت به فرانسه
به علت نوسانات دلار و شرایطی که برای مهاجرها ایجاد کرده به طور کلی آمار مهاجرت به فرانسه طی سال ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ دو درصد افت داشته. با توجه به نمودارهای آماری چندین سال گذشته هم به سادگی قابل تشخیصه که از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۶ نرخ مهاجرت بالاتر بوده. اما بازهم بخاطر مزیتهایی که گرفتن پاسپورت فرانسه برای افراد خارجی به همراه داره، همچنان نرخ مهاجرت به این کشور بالاست.
با توجه به این لیست، بیشتر از ۴۰ درصد مهاجرها جوانان توی ردههای سنی ۲۰ الی ۳۵ سال هستن و بقیه هم افراد توی سنین بالاتر هستند که از سرمایه خوبی برخوردارند. البته ورود نوابغ، مخترعین و افرادی که در گروه الف تحصیلی قرار دارند به این کشور بسیار دیده شده.
اقامت و کار توی فرانسه وضعیت خوبی داره. تحصیل در پایتخت فرانسه و همینطور پیدا کردن شغل مناسب خیلی آسونتر از سایر شهرهاست و همین باعث شده که با اینکه هزینه زندگی توی پایتخت فرانسه بالاتره، اما چون درآمدزایی راحتتره مهاجرین شهر پاریس رو بیشتر برای زندگی انتخاب کنن. نرخ رضایت افراد از مهاجرت به فرانسه با توجه به فضای شهری و امکاناتش بیشتر از ۷۵ درصد بوده و کسایی که فرانسه رو برای پروسههای پزشکی و درمانی انتخاب کردند میزان رضایت ۸۹ درصدی رو اعلام کردند.
شهرهای مهاجرپذیر فرانسه
فرانسه در زمینه صدور ویزا جزو کشورهای سختگیره و همین موضوع باعث نگرانی ایرانیها شده؛ در هر صورت این کشور در لیست ده تایی کشورهای مهاجرپذیر دیده نمیشد و علتش هم همین سخت گیریها بود. این کشور برای کسانی که از نظر مالی وضعیت خوبی داشته باشن خیلی گزینه خوبیه. رتبه مهاجرپذیری فرانسه توی سالهای ۲۰۱۶، ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ به ترتیب ۲۲، ۱۵ و ۱۲ اعلام شد. البته باید بدونید که قوانین برخی از شهرهای این کشور از نظر پذیرش مهاجر کمی آسونتر از شهرهای دیگه هستند. پیشبینی شده که توی سال ۲۰۲۰ فرانسه در لیست ده کشور مهاجرپذیر دیده بشه.
- شهر لیل (Lille) یکی از شهرهای زیبای شمال فرانسه است. فضای هنری بسیار قویای داره و از نظر هزینه زندگی سطح نرمالی داره و بیشتر از ۵۰ درصد مهاجرین ترجیح میدن که این شهر رو برای زندگی انتخاب کنند.
- پاریس (Paris) پایتخت کشور فرانسهست و از لحاظ هزینه زندگی جزو شهرهای گرون قیمته و در حدود ۳۲ درصد از مهاجران ترجیح میدهند که توی این شهر سکونت داشته باشند.
- مارسی (Marseille) و لیون (Lyon) هم از شهرهای پر جمعیت این کشور محسوب میشوند و در زمینه آب و هوا برای ایرانیان بسیار عالی است.
- نیس (Nice) از نظر مهاجرت رتبه کمتری داره اما یه شهر بسیار فرهنگی هنریه و برای مهاجرت توریستی یک گزینه بسیار بی نظیر محسوب میشه. دانشگاه نیس سوفیا، که توی این شهر قرار داره، در رده بهترین دانشگاههای اصلی فرانسه به حساب میاد.
This Post Has 0 Comments