فرایندهای درخواست ویزا بطور مداوم مورد بررسی، تغییر و ویرایش قرار دارند. بنابراین رعایت آخرین…
روشهای مختلف مهاجرت به کشور هند
کشور هند با جمعیت ۱,۳۷۲,۴۷۰,۵۳۹نفر در منطقه جنوب قاره آسیا قرار داره که شهر دهلی نو پایتخت این کشوره. این کشور بخاطر مساحتت زیاد و شکل قارهای که داره به شبه قاره معروفه، بخاطر وسعت زیاد و گستردهای که داره فرهنگهای متنوعی رو میشه تو این کشور دید. از شهرهای معروف هند مبشه به بمبئی، جایپور، آگرا، بنگالور، کلکته، واراناسی و … اشاره کرد که هر کدوم جاذبههای گردشگری و فرهنگی خاصی دارن. طی سالهای گذشته بخاطر وضعیت اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی خیلی مورد توجه مهاجرا قرار گرفته و باعث شده که تو ۱۰ سال گذشته مهاجرت به هند رشد ۲۸ درصدی داشته باشه. موارد زیر از دلایل عمدهایه که باعث شده مهاجرا هندوستان رو برای زندگی انتخاب کنن:
- رشد اقتصادی پایدار و وجود فرصت های شغلی زیاد: سال ۲۰۱۹ کشور هند با ۳.۱۶ تریلیون (دلار) GDP رتبهی پنجم رو تو دنیا داشته.
- هزینه زندگی پایین در هند: طبق رنکینگ وب سایت معتبر com کشور هند با شاخص هزینه زندگی ۲۵.۱۴ سال ۲۰۱۹ رتبه دوم ارزونترین کشورهای جهان رو داشته.
- شاخص قدرت خرید بالا: طبق دادههای که از صندوق بینالمللی پول وجود داره، کشور هند از نظر شاخص قدرت خرید (PPP) با ۱۰.۵ تریلیون (دلار) تو رده سوم دنیا و جلوتر از ژاپن، آلمان و فرانسه قرار داره.
- محیط نوآری و کارآفرینی نسبتا خوب: به خاطر دانشگاه ها و نشریات علمی کیفیت بالا، هند از لحاظ کیفیت نوآوری بین کشورهای با درآمد متوسط رتبه دوم رو داره.
مهاجرت به هند از طریق کار
کشور هند هر سال یه سری درخواست شغلی اعلام میکنه. یعنی لیستی وجود داره که طیق اون مشاغلی که موردنیاز این کشوره و محدود هستند رو دقیقا لیست میکنه. یعنی نباید انتظار داشته باشید که شغل موردنظرتون توی این لیست وجود داشته باشه. هزینه زندگی در هند کم اعلام شده اما استانداردهای کاری هم بالا نیست و ممکنه که فرهنگ کاری تو این کشور مثل کشورهای اروپایی نباشه.
پس برای مهاجرت به هند از طریق ویزای کاری اول باید یه رزومه کاری و تحصیلی خوب ارائه بدید. سابقه کاری شما باید مشخص باشه ودانش زبانیتون هم اهمیت زیادی داره. همهی این موارد برای شما امتیاز محسوب میشه. کارفرماها رزومتون رو میخونن و باید امیدوار باشید که نظر کارفرما رو بتونید جلب کنید.
توجه کنید که مدت اعتباری ویزای کاری فقط ۴ ماهه. شما باید بعد از ۴ ماه برای تمدید ویزاتون اقدام کنید. میشه گفت مهاجرت به هند از طریق ویزای کاری جزو روشهای سخته مگه اینکهه تحصیلتون رو تو همین کشور تموم کرده باشید و بخواهید مشغول به کار بشید که اینجوری شانستون بیشتره. درهرصورت بعد از اینکه بتونید ۳ دوره ۴ ماهه تو این کشور کار کنید میتونید برای اقامت دائم این کشور درخواست بدید.
مهاجرت به هند از طریق سرمایهگذاری
مهاجرت به هند از طریق سرمایهگذاری روش مطمئنیه که روش ثبت شرکت یکی از بخشهای مهم این روشه. ثبت شرکت میتونه یا با مالکیت صددرصد باشه یا تو قالب نمایندگی و شعبه فراهم بشه همه چی بستگی به بودجه و تایم آزاد شما داره.
مراحل ثبت شرکت تو کشور هند به این صورته که اول باید اسم شرکت رو انتخاب کنید. اسمی که انتخاب کردید تو مرحله رزرو قرار میگیره، اداره ثبت هندوستان بررسی میکنه تا مشخص بشه که صحت کافی داره یا نه. مرحله دوم تو این زمینه پرونده تفاهمنامه انجمن شرکته که به اون MOA میگن. تو این مرحله باید به سراغ ثبت آیدی مالیاتی برید تا برای شما روال مالیات بر ارزش افزوده مشخص بشه، این مرحله خیلی مهمه. تو مرحله چهارم باید یه حساب بانکی که به اسم شرکت و مختص اون باشه باز کنید. بعد باید برید دنبال گرفتن مجوز کار که برای اتباع خارجی خیلی ضروریه.
از مزایای سرمایهگذاری او کشور هند اینکه شرکت شما به بازارهای جنوب شرق آسیا و بازارهای اروپایی خیلی نزدیکه و محصولاتتون به آسونی منتقل میشن. ثبات اقتصادی و سیاسی تو این کشور تو سالهای گذشته کمنظیر بوده طوری که نتیجه بررسیها نشون میده که رشد اقتصادی تو کشور هند تو سال ۲۰۲۰ بیشتر از ۱۰ درصد میشه.
مدارکی که برای ثبت شرکت تو کشور هند لازم دارید:
کارت PAN رو بگیرید و اگه لازم باشه باید کارت TAN هم بگیرید. تعداد سهامدار برای ثبت شرکت تو این کشور حداقل ۲ نفر باید باشه که نام و مشخصاتشون رو باید دقیقا مشخص و ارزیابی بشه. آدرس رجیستر شده برای یه سال باید تأیید بشه. باید کد اقتصادی دریافت کنید. همینطور لازمه که کد کارفرمایی DIN هم بگیرید. امضای الکترونیکی به مدت دو سال هم لازمه. همینطور باید VAT را هم داشته باشید و اینکه باید کد واردات و صادرات معادل کارت بازرگانی تو ایران داشته باشید.
تحصیل در هند
تحصیل یکی از آسونترین، بهترین و ارزونترین روشهای مهاجرت به کشور هنده.
طول دوره تحصیل کارشناسی بین ۳ تا ۴ سال اعلام شده و تدریس هم به زبان انگلیسیه. برای ورود به این دوره باید مدرک پیش دانشگاهی با معدل بالای ۱۳ ارائه بدید. طبق آخرین آماری که وجود داره هزینه تحصیل تو این کشور بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ دلار برای رشتههای غیر مهندسی و بین ۱۰۰۰ تا ۳۰۰۰ دلار برای رشتههای مهندسیه.
رشتههای مدیریتی هم از نظر هزینه تو لیست رشتههای مهندسی قرار داره. اگه بخواهید یک حساب کلی داشته باشید هزینه تحصیل بطور سالانه تو این کشور از ۳۰۰۰ دلار بیشتر نمیشه. برای شروع تحصیل تو این کشور باید دورههای زبان سه ماهه، چهار ماه و یا یک ساله رو بگذرونید.
طول دوره تحصیل تو مقطع کارشناسی ارشد یک تا دو ساله. باید مدرک لیسانس داشته باشید و معدلتون هم بالای ۱۴ باشه. مدرک آیلتس با نمره حداقل ۵ هم لازمه. هزینه تحصیل تو این دوره برای رشتههای مهندسی ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ دلار و برای رشتههای انسانی نهایتاً ۱۵۰۰ دلاره.
برای ورود به دوره دکتری باید معدل کارشناسی ارشدتون بالای ۱۵ باشه و مدرک آیلتس با حداقل نمره ۵ داشته باشید. طول این دوره بین ۴ تا ۵ ساله. زبان تدریس این دوره انگلیسیه. برای رشتههای مهندسی بین ۵ تا ۶ هزار دلار و برای رشتههای غیرمهندسی بین ۳ تا ۴ هزار دلار باید هزینه کنید.
یکی از دلایلی که مردم تحصیل رو برای مهاجرت به هند انتخاب میکنن هزینه پایین شهریههای دانشگاههای این کشور و تحصیل به زبان انگلیسیه و اینکه مخارج زندگی تو کشور هند معقول و مناسبه. دانشگاههای هند بینالمللی و معتبر هستند. تو این کشور بیشتر از ۳۴۵ دانشگاه و حدود ۱۸ هزار کالج وجود داره. سیستم آموزشی کشور هند استانداردهای بالایی داره و هیچ تبعیضی تو این بخش وجود نداره.
اخذ تابعیت هند از طریق تولد
کشور هندوستان برای دادن تابعیت به نوزاد متولد شده از اصل خون پیروی میکنه، یعنی باید پدر و مادر یا یکی از والدین نوزاد هندی باشه. بطور کلی تابعیت این کشور به سه روش به نوزاد تعلق میگیره:
۱- اگه در تاریخ ۲۶ ژانویه سال ۱۹۵۰ یا بعد از اون تو این کشور به دنیا اومده باشه بدون در نظر گرفته گرفتن ملیت پدر و مادرش به نوازد تابعیت هندی داده میشه. توجه کنید که سال تولد نوزاد بین ۱۹۵۰ الی ۱۹۸۷ اعلام شده.
۲- کسی که بعد از سال ۱۹۸۷ و قبل از ۲۰۰۴ تو این کشور به دنیا اومده باشه یه شهروند هندیه اما حداقل یکی از والدینش هم باید شهروند این کشور باشه.
۳- اگه بعد از سال ۲۰۰۴ به دنیا اومده باشه در صورتی میتونه تابعیت هندی رو داشته باشه که هردوی والدین شهروند هندی باشن.
فراموش نکنید که مهاجرت به هند از طریق تولد طی سالهای گذشته تغییرات زیادی داشته و مشخصه که روالهای تابعیت تو این کشور طبق شرایط فرد تعیین میشه.
مهاجرت به هند از طریق ازدواج
تو کشور هند چیزی به اسم ویزای ازدواج وجود نداره! اما اگه با یه تبعهی هندی ازدواج کنید میتونید بعد از ازدواج و گذشت ۷ سال زندگی مشترک برای اقامت دائم این کشور اقدام کنید.
برای ازدواج باید از نظر روانی سالم باشید، یه تست روانی توسط یه روانپزشک ازتون گرفته میشه؛ و لازمه که بتونید از پس هزینههای زندگی بربیاید. اگه گردش مالی خوبی ارائه بدید و طبق گواهی مشخص با مهر و امضا اعلام کنید که از پس هزینههای دوسال اول زندگی برمیاید میتونید شانسی برای ویزای این کشور داشته باشید.
اگه مشخص بشه ازدواجتون صوریه برای همیشه شانس مهاجرت به هند رو از دست میدید. بعد از دوره ۷ ساله بررسی میشه چقدر به زبان هندی مسلط هستید و فقط در صورتی این مساله لزومی نداره که همسر هندیتون زبان اولش رو انگلیسی اعلام کرده باشه و مشخص بشه که ارتباط کلامی بین زن و شوهر به زبان انگلیسیه.
فراموش نکنید که این کشور برای مهاجرت به هند از طریق ازدواج سختگیری نکرده اما باید ثابت کنید که از هر نظر با همسرتون سازگاری دارید و ازدواجتون واقعیه.
پناهندگی در هند
توجه کنید که مهاجرت به هند از طریق پناهندگی معمولا چارچوب قانونیای نداره و شرایط بصورت دورهای تغییرمیکنه. مثلا باید در کشور مبدأ جانتون در خطر باشه و یا تهدید به مرگ شده باشید. باید ثابت بشه که تو کشورتون درگیری مذهبی دارید و به مذهب شما احترام گذاشته نمیشه.
ممکنه پناهنده شدن تو این کشور خیلی طول بکشه در هر صورت باید بعد از ورود به این کشور درخواستتون رو اعلام کنید. لازمه که بتونید ثابت کنید که چرا این کشور رو انتخاب کردید. از شما مصاحبه گرفته میشه و چندین بار سوال جوابتون میکنن تا مطمئن بشن که حرفاتون از روی صداقته.
در هر صورت مهاجرت به هند از طریق پناهندگی خیلی پرخطر و سخته و پیشنهاد نمیشه. اما بد نیست بدونید این کشور بطور مستقیم ۲۰۰ هزار پناهنده رو از کشورهای همسایه پذیرش میکنه. خطر مرگ برای بچهها و وضعیت بد بهداشتی این کشور تو اردوگاههای پناهندگی خیلی امر عادیایه.
This Post Has 0 Comments